Marcela Regazzová
Jana Pacalová
Dája
Ríša
Jiřina Dvořáková
Eva Konečná
Marie Magdalena
Niki
Yana
Šárka Pálková
Hanka
Míla Betková
Mirabeli
Stáňa Růžičková
Zora Moulisová
PSYCHOSPIRITUÁLNÍ NOUZE
NABÍDKA KNIHY
VÝMĚNA ODKAZŮ
Richard Zelníček
Dana Vítová
  
  
Nejnovější příspěvky:
Prach na zrcadle
Básně
tisk
Hledání BOHA Dája

Žiji každodenní život a snažím se přemýšlet o věcech kolem sebe. Už nevěřím na náhody, ale na to, že člověk dostane vždy to co si zaslouží a co si ve své mysli stvoří. Slovo stvoří je od slova Stvořítel, takže to je první věc, která potvrzuje mé zjištění, že já JSEM Stvořitel všeho a tedy jsem BůH. V posledních letech se snažím o návrat k sobě samé a hlavně se snažím probudit a zjistit proč jsem tady. Zároveň cítím, že se rozpomínám a navazuji vztah k přírodě. Příroda je nyní mým hlavním učitelem a proto už nic nehledám u tzv. Guruů, jelikož jen příroda (MATKA Země) ví, co je harmonické a životaschopné. Jsem nesmírně vděčná za to, že mohu bydlet v krásném domečku a přímo v lůně přírody. Každé ráno vstanu pozdravím SLUNCE, MATKU ZEMI a VESMÍR a těším se na den, co mi nového přinese. Jsem ráda, že jsem zdravá, že mohu pracovat, tvořit a přemýšlet o tom všem, hledám smysl a nakonec se každý večer vrátím z Prahy a vidím tu moudrost kolem sebe - harmonii, krásu, soulad, přírodní moudrost, která nás všechny obklopuje a my ji vůbec nevnímáme, protože nemáme čas se zastavit a žít přítomností. Příroda mě zdraví, říká mi, jak se máš, my jsme stále tady a jsme rádi, že sis nás všimla. Jsme stále tady, jsem stále s tebou, ale jenom pokud chceš a pokud nám to dovolíš. A já všem zase každý večer poděkuji a pozdravím je a jdu spát. Nikdy dříve jsem si neuvědomila, že ticho přírody je tak krásné.

Dnes při práci (natírání plotu) mi došlo, že když Jarda Chvátal kdysi na začátku seminářů vyprávěl o novém Mistrovi, který přijde, nikdo neví kdy, nikdo neví jak a že máme sledovat televizi a on se nečekaně objeví. Došlo mi, že v těchto slovech je velká pravda, ale překlad je chybný, jelikož toto poselství z minulých dob je o tom, že nikoli z televize, ale ze ZRCADLA se nám zjeví a objevíme MISTRa - neboli BOHA, kterého máme každý v sobě.

Marcelka mne požádala, abych napsala pár řádků o mé zkušenosti, týkající se posíláním Světla a Lásky ostatním lidem. Zjistila jsem, že pokud člověk řeší své problémy tímto způsobem dosáhne pro sebe pouze bolesti a nepochopení. Posíláme-li pouze Lásku a Světlo ostatním lidem, snažíme se jim všelijak pomoci, vrací se nám pouze nenávist, zloba, závist a tma. Je to velmi prosté, všude a ve všem musí být harmonie a soulad a pokud je na jedné straně přebytek musí se dorovnat i druhá polarita. Je mnoho lidí, kteří se scházejí a posílají energii a lásku ostatním, meditují za mír na této planetě, ale to podle mého názoru není správné, jelikož se jim musí vracet stále mnoho opačných a nežádoucích věcí, jelikož polarity se musejí vždy vyrovnat. Mnoho lidí se pak diví, že je jim zle, že mají spoustu problémů se svým okolím, které se jim zase opět snaží říci, že je důležité žít svůj vlastní život, chovat se co nejlépe dovedeme v souladu s morálkou a přírodními zákony a potom budeme my spokojeni a tím pádem i ti ostatní kolem nás.. Je důležité věci kolem sebe pozorovat a pokud možno se nenechávat se ovlivňovat emocemi, které nás snadno do dějů kolem nás vtáhnou a mučí naše smysly a tímto si vlastně sami sobě pouze ubližujeme. Člověk má být k sobě i k ostatním lidem spravedlivý, má se chovat morálně, neubližovat a pomáhat svým bližním, ale hlavně svých chováním má být příkladem pro ostatní, aby věděli , že věci tak fungují a že jen otázka toho jak se chováme a myslíme, tak se i máme. Co je dobré pro mne nemusí být dobré pro ostatní…….

Chci být pozorovatelem a tvořitelem, ve všem a vždy a potom snad pochopím proč jsem tady.

Dája

předchozí nahoru