Marcela Regazzová
Jana Pacalová
Dája
Ríša
Jiřina Dvořáková
Eva Konečná
Marie Magdalena
Niki
Yana
Šárka Pálková
Hanka
Míla Betková
Mirabeli
Stáňa Růžičková
Zora Moulisová
PSYCHOSPIRITUÁLNÍ NOUZE
NABÍDKA KNIHY
VÝMĚNA ODKAZŮ
Richard Zelníček
Dana Vítová
  
  
Nejnovější příspěvky:
Prach na zrcadle
Básně
tisk
Sluneční anděl Dája

Na jaře letošního roku jsem na stránkách SEVu našla článek, týkající se meditace se Slunečním andělem.
Meditace mne velmi oslovila a proto jsem neváhala a začala jsem při jarní a posléze podzimní rovnodennosti cvičit. Měla jsem spoustu pocitů a v poslední fázi podzimní rovnodennosti jsem onemocněla - objevila se mi na těle vyrážka podobající se neštovicím.
Byla jsem si plně vědomá toho, že má dušička pláče.
Po třech dnech, kdy jsem ležela v posteli a četla jsem si, jsem se sama sebe zeptala, proč se mi vlastně vyrážka objevila. Měla jsem před sebou poslední den meditace se Slunečním andělem a tak jsem nelenila a celý den jsem o všem velmi intenzivně přemýšlela, pila očistné čajíky a snažila se vehementně přemýšlet.
Večer jsem si lehla a provedla jsem meditaci, na kterou nikdy ve svém současném životě nezapomenu. Byla velmi silná a intenzivní.
Podařilo se mi spojit se svým mistrem, který mne po celou dobu meditace prováděl a vše mi vysvětloval. Velmi mi pomohl a hlavně jsem si uvědomila svou sebe hodnotu, s kterou jsem do té doby měla problémy.
Vyrážka se mi do druhého dne ztratila. Proto každému doporučuji meditovat o své sebe hodnotě. Podívejte se kolem sebe na ostatní lidičky, jak vypadají, co z nich vyzařuje. Myslím si, že kdyby si každý uvědomil své já, bylo by lépe na této zemi.

Dája

předchozí nahoru