Marcela Regazzová
Jana Pacalová
Dája
Ríša
Jiřina Dvořáková
Eva Konečná
Marie Magdalena
Niki
Yana
Šárka Pálková
Hanka
Míla Betková
Mirabeli
Stáňa Růžičková
Zora Moulisová
PSYCHOSPIRITUÁLNÍ NOUZE
NABÍDKA KNIHY
VÝMĚNA ODKAZŮ
Richard Zelníček
Dana Vítová
  
  
Nejnovější příspěvky:
Prach na zrcadle
Básně
tisk
Práce s negativními myšlenkami Dája

Jednoho dne jsem se rozhodla jít na přednášku, týkající se astrologie. Při této přednášce jsem začala mít morbidní myšlenky, které se vztahovaly k přednášejícímu.
Před příchodem na přednášku jsem měla pocit, že se s přednášejícím musím sejít osobně a sjednat si s ním schůzku, ale po těchto myšlenkách jsem raději odešla a přemýšlela, co to všechno znamenalo.
Myšlenky byly velmi intenzivní, představivost veliká a tak jsem se na tyto myšlenky začala dívat jakoby z výšky - a říkat si - tak a co teď myšlenko, co uděláš, povídej, mluv - v tu chvíli se myšlenka vytratila odkud přišla. Za chvilku se však objevila znovu a znovu, pohled shora jsem opakovala, současně ještě s modlitbou.
Šla jsem domů a udělala jsem očišťující meditaci.
Po nedlouhé době mi přednášející zavolala domů a domluvily jsme se na návštěvě u nás doma. Před příchodem této návštěvy se celá situace opět opakovala ve stejném pořadí a intenzitě, možná ještě větší. Jakmile myšlenky chodily a chodily lehla jsem si, udělala jsem si očistnou meditaci a meditaci na odpuštění a po příchodu návštěvy bylo již vše v pořádku.
Asi po měsíci jsem se dozvěděla, že tato osoba se mnou v minulém životě manipulovala a proto se mi objevovaly ty nehezké myšlenky.
Děkuji za to, že jsem v této situaci mohla prozřít a celou věc pochopit - ještě jednou děkuji.

Dája

předchozí nahoru